Lårfilé kebab med ajvar-ris, rödbetor och fetaost

Betyg 4.3 av 5.
6 personer har röstat
0
Lårfilé kebab med ajvar-ris, rödbetor och fetaost

Lite kebab är aldrig fel, speciellt inte när den görs på färdigstrimlad kycklinglårfilé. Till det serverar du kryddigt ajvar-ris med rödbetor och mangold. Inte ett dugg svårt men väldans gott.

Lårfilé kebab med ajvar-ris, rödbetor och fetaost

Ingredienser

6 portioner
500 g  kokta rödbetor
600 g  strimlad kycklinglårfilé kebab
1 msk  olja
2   påsar basmatiris boil in bag (à 125 g)
2 dl  ajvar relish
65 g  röd mangold
150 g  fetaost

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri fetaost.
Gör mjölkproteinfri: uteslut fetaosten och välj tofu.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1950 KJ / 461 kCal
Fett18 g
Salt1.07 g
Kolhydrater45 g
Protein27 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Kebabgifflar
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Enkel kyckling i pitabröd med ajvar och gurkslaw
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Paprikafräs i pita med vitlöksyoghurt
Betyg 4.1 av 5.
18 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Varma ajvar- och fetabröd
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ajvarmajonnäs
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rostad ratatouille med halloumi
Betyg 4.2 av 5.
16 personer har röstat
Under 45 min att tillaga