Lårfilé kebab med ajvar-ris, rödbetor och fetaost

5
0 Klimatsmart
Lårfilé kebab med ajvar-ris, rödbetor och fetaost

Lite kebab är aldrig fel, speciellt inte när den görs på färdigstrimlad kycklinglårfilé. Till det serverar du kryddigt ajvar-ris med rödbetor och mangold. Inte ett dugg svårt men väldans gott.

Skriv ut
Lårfilé kebab med ajvar-ris, rödbetor och fetaost

Ingredienser

6 portioner
500 g
kokta rödbetor
600 g
strimlad kycklinglårfilé kebab
1 msk
olja
2
påsar basmatiris boil in bag (à 125 g)
2 dl
ajvar relish
65 g
röd mangold
150 g
fetaost

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri fetaost.
Gör mjölkproteinfri: uteslut fetaosten och välj tofu.

Under 30 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

5

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1950 KJ / 461 kCal
Fett 18 g
Salt 1.07 g
Kolhydrater 45 g
Protein 27 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept