Lårfilé kebab med ajvar-ris, rödbetor och fetaost

Betyg 4.3 av 5.
6 personer har röstat
0
Lårfilé kebab med ajvar-ris, rödbetor och fetaost

Lite kebab är aldrig fel, speciellt inte när den görs på färdigstrimlad kycklinglårfilé. Till det serverar du kryddigt ajvar-ris med rödbetor och mangold. Inte ett dugg svårt men väldans gott.

Lårfilé kebab med ajvar-ris, rödbetor och fetaost

Ingredienser

6 portioner
500 g  kokta rödbetor
600 g  strimlad kycklinglårfilé kebab
1 msk  olja
2   påsar basmatiris boil in bag (à 125 g)
2 dl  ajvar relish
65 g  röd mangold
150 g  fetaost

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri fetaost.
Gör mjölkproteinfri: uteslut fetaosten och välj tofu.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1950 KJ / 461 kCal
Fett18 g
Salt1.07 g
Kolhydrater45 g
Protein27 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Kebabgifflar
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Enkel kyckling i pitabröd med ajvar och gurkslaw
Betyg 4.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Varma ajvar- och fetabröd
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ajvarmajonnäs
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rostad ratatouille med halloumi
Betyg 4.1 av 5.
19 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Lax med ajvar och oliver
Betyg 3.1 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga