Varma ajvar- och fetabröd
![Varma ajvar- och fetabröd](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_41084/cf_259/varma_ajvar-_och_fetabrod.jpg)
Varma ajvar- och fetabröd passar utmärkt som aptitretare eller som förrätt. Gratinera bara bröden tillsammans med en röra av ajvar relish, fetaost och oregano och sedan är de färdiga att serveras!
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2003
![Varma ajvar- och fetabröd](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_41084/cf_259/varma_ajvar-_och_fetabrod.jpg)
Ingredienser
4 portioner
2 minibaguetter
1/2 dl ajvar relish
100 g fetaost (helst gjord på fårmjölk)
färsk oregano
För alla
Läs noga innehållet i ajvar relish, i övrigt är rätten fri från ägg men innehåller gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri baguette.
Gör mjölkfri: använd tofu i stället för fetaost.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Jahapp?! Under ingredienser står det "2 minibaguetter"... inget mer. Hur mycket ajvar relish och fetaost ska det vara?
Kristina
2005-05-19