Varma ajvar- och fetabröd

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
1
Varma ajvar- och fetabröd

Varma ajvar- och fetabröd passar utmärkt som aptitretare eller som förrätt. Gratinera bara bröden tillsammans med en röra av ajvar relish, fetaost och oregano och sedan är de färdiga att serveras!

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2003

Varma ajvar- och fetabröd

Ingredienser

4 portioner
2   minibaguetter
1/2 dl  ajvar relish
100 g  fetaost (helst gjord på fårmjölk)
färsk oregano

För alla

Läs noga innehållet i ajvar relish, i övrigt är rätten fri från ägg men innehåller gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri baguette.
Gör mjölkfri: använd tofu i stället för fetaost.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat

Kommentar

Jahapp?! Under ingredienser står det "2 minibaguetter"... inget mer. Hur mycket ajvar relish och fetaost ska det vara?

Kristina

2005-05-19

Testa liknande recept

Korvmacka med ajvar relish och sallad
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Bön- och umamiröra med ajvar och knaperstekt bacon
Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tunnbrödsrulle med ajvarmajonnäs
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Falukorv i pitabröd med ajvar
Betyg 4.1 av 5.
22 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ajvarmajonnäs
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Jessicas kvällsmacka
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga