Varma ajvar- och fetabröd

1
1
Varma ajvar- och fetabröd

Varma ajvar- och fetabröd passar utmärkt som aptitretare eller som förrätt. Gratinera bara bröden tillsammans med en röra av ajvar relish, fetaost och oregano och sedan är de färdiga att serveras!

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2003

Varma ajvar- och fetabröd

Ingredienser

4 portioner
2 minibaguetter
1/2 dl ajvar relish
100 g fetaost (helst gjord på fårmjölk)
färsk oregano

För alla

Läs noga innehållet i ajvar relish, i övrigt är rätten fri från ägg men innehåller gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri baguette.
Gör mjölkfri: använd tofu i stället för fetaost.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentar

Kristina

2005-05-19

Jahapp?! Under ingredienser står det "2 minibaguetter"... inget mer. Hur mycket ajvar relish och fetaost ska det vara?