Långbakad högrev med tomat- och vitlökssmör är som det låter en rätt som tar tid att tillaga. Det otroligt möra och smakrika köttet är värt all väntan och kryddsmöret är fantastiskt!
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2010
Kontrollera noga innehållet i buljongtärningen.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: byt smör mot laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkfritt matfett.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jag tycker att det är förvillande att skriva "2 bitar högrev (á ca 1 kg)". Innebär det totalt cirka 1 kg kött eller cirka 2 kg kött? "2 kg högrev" hade varit tydligare. Eller är det viktigt att varje bit högrev har en viss storlek?
Josef
2023-02-03Fick tips av en vän. Gudomligt gott som tonårspojkarna här hemma sa. Kan inte ätas ute på restaurang ens sa mannen. Alltså ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ av hela familjen . Krävs nog en fin köttbit och ett bra vin.
Jessica
2022-09-24Lättlagat och fantastiskt gott att bjuda på. Ny favorit.
Hans
2022-04-12