Högrev med rotfrukter och pepparrotstillbehör

Betyg 3.4 av 5.
9 personer har röstat
0
Högrev med rotfrukter och pepparrotstillbehör

Ger du högrevet gott om tid att suga åt sig alla smaker i grytan blir köttet otroligt mört och gott. Serverat med härliga rotfrukter och smakrikt pepparrotstillbehör blir rätten en höjdare!

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2008

Högrev med rotfrukter och pepparrotstillbehör

Ingredienser

6 portioner
1 - 1800 g högrev
2 msk salt
1 - 1 1/2 morötter
1 - 1 1/2 gula lökar
1 bit rotselleri (à ca 100 g)
smör till stekning
1 knippa mejram alt torkad mejram (1 knippa motsvarar 1 msk torkad)
1 knippa timjan
3 lagerblad
15 vitpepparkorn
salt och nymalen vitpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.
9 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Kokt högrev till olika rätter
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pepparrotskött med rotfruktsmos och pepparrotssås
Betyg 4.2 av 5.
19 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Hovärkens gulasch
Betyg 4.1 av 5.
75 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lammrackabajsare
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kokt högrev med rotfrukter
Betyg 2.9 av 5.
54 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lyxig kalops med mormorskokta morötter
Betyg 4.7 av 5.
197 personer har röstat
Över 60 min att tillaga