Kokt högrev till olika rätter

Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Kokt högrev till olika rätter

Mör högrev som i lugn och ro fått koka i flera timmar är optimalt att ha i frysen. för att vid tillfälle användas till dina favoriträtter. Köttet kokas tillsammans med rotfrukter och kryddor vilket ger det en tilltalande och god smak.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2000

Kokt högrev till olika rätter

Ingredienser

10 portioner
ca 3 1/2 kg högrev med ben
2 gula lökar
2 morötter
1/2 rotselleri
1 liten purjolök
ca 25 vitpepparkorn
4 lagerblad
2 tsk torkad timjan eller färsk timjan (2 tsk torkad motsvarar ett par kvistar)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Högrev med rotfrukter och pepparrotstillbehör
Betyg 3.4 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kokt högrev med rotfrukter
Betyg 2.9 av 5.54 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pepparrotskött med rotfruktsmos och pepparrotssås
Betyg 4.2 av 5.19 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Att koka oxbringa
Betyg 4.5 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kalops med smak av balkan
Betyg 3.4 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pasta Bolognese på högrev
Betyg 3.3 av 5.51 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad