Kokt högrev till olika rätter

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
0
Kokt högrev till olika rätter

Mör högrev som i lugn och ro fått koka i flera timmar är optimalt att ha i frysen. för att vid tillfälle användas till dina favoriträtter. Köttet kokas tillsammans med rotfrukter och kryddor vilket ger det en tilltalande och god smak.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2000

Kokt högrev till olika rätter

Ingredienser

10 portioner
ca 3 1/2 kg högrev med ben
2 gula lökar
2 morötter
1/2 rotselleri
1 liten purjolök
ca 25 vitpepparkorn
4 lagerblad
2 tsk torkad timjan eller färsk timjan (2 tsk torkad motsvarar ett par kvistar)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Högrev med rotfrukter och pepparrotstillbehör
Betyg 3.4 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kokt högrev med rotfrukter
Betyg 2.9 av 5.
54 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pepparrotskött med rotfruktsmos och pepparrotssås
Betyg 4.2 av 5.
19 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Att koka oxbringa
Betyg 4.4 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kalops med smak av balkan
Betyg 3.4 av 5.
18 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pasta Bolognese på högrev
Betyg 3.3 av 5.
51 personer har röstat
Över 60 min att tillaga