Potatisterrin 

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Potatisterrin 

Potatisterrinen tar tid att göra, men resultatet är verkligen värt tiden. Starta att göra terrinen dagen innan du ska äta den då den behöver en dag i kylskåp innan den kan skäras i portionsbitar och göras klar för servering.

Potatisterrin 

Ingredienser

4 portioner

Dag 1

2 msk  färsk hackad timjan
4   schalottenlökar
2   vitlöksklyftor
75 g  smör
1 kg  fast potatis
1 tsk  salt
1 krm  svartpeppar

Dag 2

2 msk  smör stekning

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1680 KJ / 403 kCal
Fett22 g
Salt2 g
Kolhydrater44 g
Protein5 g

Testa liknande recept

Sojapicklade ägg med kaviarmajonnäs
Betyg 3 av 5.
6 personer har röstat
Över 12 timmar att tillaga
Sill med senapskräm och krasse
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 12 timmar att tillaga
Bruna bönor
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 12 timmar att tillaga
Gör egen lammkorv med fårost och rosmarin
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Över 12 timmar att tillaga
Löksill med portvin
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Över 12 timmar att tillaga
Brantevikssill
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 12 timmar att tillaga