En favoritmaträtt bland både barn och vuxna. Fläskkarrén blir mör och saftig av att gå länge i ugnen. Gräddsåsen får massor med smak av köttbuljongen. Servera gärna den långbakade karrén med rostade sötpotatisklyftor och picklat äpple.
Ett recept från:
Buffé
nr 1,
2018
Kontrollera innehållet i buljongen. Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: kontrollera innehållet i fonden. Välj laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: kontrollera innehållet i fonden. Byt ut grädden mot soja-, havre-, eller risbaserad ersättningsprodukt.
Kommentarer
Tommi
2020-11-28Helt fantastiskt gott! Och enkelt att göra.
Caroline sandra
2020-11-17Har gjort detta flera gånger nu, familjen älskar det. Och jag är nog världen sämsta kött-kock (är själv vegan) och tänka sig att det blir så gott att det har blivit våra lilla lyx middag mitt i månaden.
Redaktionen ICAse
2020-11-18Hej Caroline Sandra! Så kul att höra att familjen älskar maten! Och uppenbarligen är du trots allt en duktig kött-kock! 😉 Heja dig och tack för att du använder våra recept! Hälsningar Elina
Margaretha
2020-11-02Fantastiskt gott. Enkel att göra. Jag dubblerade grönsakerna och skar i större bitar och serverade till karrén. Så gott tillbehör.