Rostade sötpotatisklyftor med rosmarin

Betyg 4.2 av 5.
9 personer har röstat
0
Rostade sötpotatisklyftor med rosmarin

Rosta klyftor av sötpotatis nästa gång du vill ha ett gott tillbehör till köttet. Kanel ger sötpotatisklyftorna en spännande smak och passar utmärkt med rosmarin. De är också goda att ha som bas i en rotfruktssallad.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2018

Rostade sötpotatisklyftor med rosmarin

Ingredienser

4 portioner
600 g  sötpotatis
2 msk  rapsolja
1 tsk  torkad rosmarin
1 tsk  kanel
1/2 tsk  salt
2 krm  malen svartpeppar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.2 av 5.
9 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi757 KJ / 181 kCal
Fett7 g
Salt1.1 g
Kolhydrater26 g
Protein2 g

Testa liknande recept

Sötpotatisgratäng
Betyg 4.4 av 5.
19 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pizza med sötpotatis och getost
Betyg 4.7 av 5.
63 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bakad sötpotatis med spenat och fetaostkräm
Betyg 4.8 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ädelost på sötpotatischips
Betyg 4 av 5.
16 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Lax, fetaost och grönsaker
Betyg 3.6 av 5.
29 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Över 60 min att tillaga