Rostade sötpotatisklyftor med rosmarin

7
0
Rostade sötpotatisklyftor med rosmarin

Rosta klyftor av sötpotatis nästa gång du vill ha ett gott tillbehör till köttet. Kanel ger sötpotatisklyftorna en spännande smak och passar utmärkt med rosmarin. De är också goda att ha som bas i en rotfruktssallad.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2018

Rostade sötpotatisklyftor med rosmarin

Ingredienser

4 portioner
600 g sötpotatis
2 msk rapsolja
1 tsk torkad rosmarin
1 tsk kanel
1/2 tsk salt
2 krm malen svartpeppar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

7

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 757 KJ / 181 kCal
Fett 7 g
Salt 1.1 g
Kolhydrater 26 g
Protein 2 g
Läs mer om näringsvärden