Lammtournedos med madeirasky
Lammtournedos med madeirasky är festligt och smakrikt. Grönpeppar och russin är en spännande kombination som är vinnande här. Du steker eller grillar köttet och serverar med den goda skyn.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2007
Ingredienser
4 portioner
600 - 700 g lammytterfilé
4 msk finhackad basilika, timjan och persilja
1 tsk grovkornad grönpeppar
4 msk russin (sultanrussin)
olivolja
smör till stekning
salt
peppar
Madeirasky
1 msk finhackad rödlök
1 msk finhackad palsternacka
2 dl madeira
1 krm timjan
2 msk konc kalvfond
2 1/2 dl vatten
Gör så här
Så här gör du- texten är avsedd för 4 portioner.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2100 KJ / 500 kCal
Fett17 g
Kommentarer