Laga lammstek på ett nytt sätt! Med kryddningen five spice, ingefära, salladslök och soja får lammet en het och kryddig smak som för tankarna till Ostasien. Den saftiga, smakrika lammsteken passar perfekt till middagsbjudningen eller som del i påskmenyn.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2019
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkproteinfritt matfett.
Kommentarer
Suveränt gott!!!
Fia
2021-03-14Vad ska man ha för tillbehör som passar?
Pauline
2019-05-01Hej Pauline! Rotfrukter och primörer är alltid gott till lammstek. Sök gärna på recept och inspiration bland alla våra recept på ica.se. Lycka till! Hälsningar Elina
Redaktionen
2019-05-02funderat på uttrycket five spices när det bara finns 4 i receptet både i tidningen Buffé och här på denna sida - men hittar tillslut att fänkålsfrön saknas...Nå får se - kan förhoppningsvis bli gott ändå.
Marie
2019-04-19