Hoi sin-sås | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Hoi sin-sås

Här är ett gott och enkelt recept på hemmagjord hoi sin-sås. Hoi sin-sås används ofta i asiatiska rätter och har en mild, len smak. Du gör den på hoi sin-pasta, sesamolja, sesamfrön, soja och socker.

Detta är ett recept från Buffé nr 2, 1999
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Blanda noga samman alla ingredienser i en skål.
  2. Häll upp på burk och förvara så någon vecka i kyl. Har sedan lång hållbarhet om den förvaras kallt.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 12 msk hoi sin-pasta (svart bönpasta)
  • 6 msk sesamolja
  • 6 msk strösocker
  • 6 msk kinesisk soja
  • 6 tsk sesamfrön
Lägg till i inköpslistan