Den klassiska kinesiska kryddblandningen five spice är enkel att göra och innehåller bara vitpeppar, stjärnanis, kryddnejlika, fäkålsfrön och kanel. Five spice kan med fördel användas vid tillagning av anka, fläsk eller wok.
Ett recept från:
Buffé
nr 3,
2019
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Kommentarer
Samuel
5/20/2020I "ingressen" saknas fänkålsfrön. Jag blev också förvirrad när jag bara fick det till fyra, men såg att det stod mer i receptet än i uppradningen i ingressen.
Redaktionen ICAse
5/20/2020Tack för din uppmärksamhet Samuel. Vi har nu uppdaterat ingressen så att alla fem kryddor är med. Hälsningar Ulrika
Emma
1/19/2020I texten finns bara 4 kryddor med
Redaktionen ICAse
1/21/2020Hej Emma! Nja... vi räknar även kanel som en krydda ;) Den står sist i steg 1. Lycka till med din kryddblandning. Hälsningar Ulrika