Five spice

2
2
Five spice

Den klassiska kinesiska kryddblandningen five spice är enkel att göra och innehåller bara vitpeppar, stjärnanis, kryddnejlika, fäkålsfrön och kanel. Five spice kan med fördel användas vid tillagning av anka, fläsk eller wok.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2019

Five spice

Ingredienser

ca 2 msk
2 tsk
hel vitpeppar
2
stjärnanis
1 tsk
hel kryddnejlika
2 tsk
hela fänkålsfrön
2 tsk
malen kanel

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Samuel

5/20/2020

I "ingressen" saknas fänkålsfrön. Jag blev också förvirrad när jag bara fick det till fyra, men såg att det stod mer i receptet än i uppradningen i ingressen.

Redaktionen ICAse

5/20/2020

Tack för din uppmärksamhet Samuel. Vi har nu uppdaterat ingressen så att alla fem kryddor är med. Hälsningar Ulrika

Emma

1/19/2020

I texten finns bara 4 kryddor med

Redaktionen ICAse

1/21/2020

Hej Emma! Nja... vi räknar även kanel som en krydda ;) Den står sist i steg 1. Lycka till med din kryddblandning. Hälsningar Ulrika

Testa liknande recept