En kryddig och mustig thailändsk nudelsoppa med smak av kanel och stjärnanis värmer härligt. Grytbitar, risnudlar och grönsaker som lök, morot, champinjoner gör soppan matig.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2019
Kontrollera noga innehållet i ostronsåsen och buljontärningen.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Ett fantastiskt gott recept, som alla i familjen älskar! Ett tips är att börja med att bara slå på vattnet på de brynta köttbitarna, koka upp och skumma av. Det är mycket enklare att skumma av ordentligt utan alla övriga ingredienser i grytan.
Ulf
2022-01-29Jag hade en lammskuldra (benet, utan mycket kött på) i frysen som jag kokte buljong på. Hittade detta receptet och använde buljongen till denna soppa. Å herre min själ vad gott det blev! Till och med min man som är skeptisk till soppor satt och log med hela ansiktet när vi åt.
Jessika
2021-01-16En av våra stora favoriter i familjen. Vi har thailändskt påbrå och detta recept är nästan som när vi äter denna hos våra släktingar i Thailand 👍
Ingela
2020-11-13Vad roligt att ni gillar receptet, tack Ingela för din fina kommentar. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2020-11-13