Lammracks med rostade betor

Bjud gästerna på saftiga lammracks med rostade betor och västerbottenssufflé och succén är given! Rosta dina smarriga betor med smak av timjan och oliv en stund före du lägger på det brynta köttet. Låt dina goda racks vila tills sufflén är klar.
 Ett recept från: 
Buffé nr 10, 2005

Ingredienser
4 portioner
Rostade betor
1 kg små betor, t ex röd-, gul- eller polkabetor
6 - 7  vitlöksklyftor
1  kruka färsk timjan
3 msk mild olivolja
 salt
 peppar
Brödsmulor
3 - 3 1/2  skivor formbröd
1 msk finhackad vitlök
2 1/2 msk finhackad persilja
1/2 tsk torkad timjan
1 msk rivet citronskal
1 tsk flingsalt
2 krm nymalen svartpeppar
Lammracks
ca 2 kg lammracks
1 - 1 1/2 msk olja
 salt
 peppar
Gör så här
00:30:00
00:20:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2100 KJ / 500 kCal
Fett33 g
Kolhydrater20 g
Protein31 g
Kommentarer