Lammracks med rostade betor

Betyg 2.9 av 5.27 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Lammracks med rostade betor

Bjud gästerna på saftiga lammracks med rostade betor och västerbottenssufflé och succén är given! Rosta dina smarriga betor med smak av timjan och oliv en stund före du lägger på det brynta köttet. Låt dina goda racks vila tills sufflén är klar.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2005

Lammracks med rostade betor

Ingredienser

4 portioner

Rostade betor

1 kg små betor, t ex röd-, gul- eller polkabetor
6 - 7 vitlöksklyftor
1 kruka färsk timjan
3 msk mild olivolja
salt
peppar

Brödsmulor

3 - 3 1/2 skivor formbröd
1 msk finhackad vitlök
2 1/2 msk finhackad persilja
1/2 tsk torkad timjan
1 msk rivet citronskal
1 tsk flingsalt
2 krm nymalen svartpeppar

Lammracks

ca 2 kg lammracks
1 - 1 1/2 msk olja
salt
peppar

Gör så här

00:30:00
00:20:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2100 KJ / 500 kCal
Fett33 g
Kolhydrater20 g
Protein31 g

Testa liknande recept

  • Grillade lammracks
    Betyg 3.8 av 5.16 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grillade lammracks med rosmarin
    Betyg 4 av 5.45 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Lammracks på grillen
    Betyg 2.8 av 5.36 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Lammklubbor med wasabikrisp
    Betyg 2.5 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kryddiga lammracks
    Betyg 3.2 av 5.27 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad