Här är recept på en saftig lammfärslimpa med krämig polenta. Rosmarin och vitlök är lammets bästa vän och lyfter smakerna till en ny nivå. Krämig polenta får smak av grana padano och en klick smör innan den gör lammfärslimpan sällskap på tallriken. Bryt av med en välsmakande tomatsås och fräsch sallad.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
15 2016
Läs noga ingrediensförteckningen på fonden.
Gör glutenfri: använd glutenfritt ströbröd (kan innehålla mjölkprotein) eller po-fiber.
Gör laktosfri: använd mjölk och matfett utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölk mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt. Använd mjölkfritt matfett. Uteslut osten och krydda lite extra.
Gör äggfri: uteslut ägg. Känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.
Kommentarer