Lammfärsbullar med pasta, rostad kål och gremolata

2
0
Lammfärsbullar med pasta, rostad kål och gremolata

En god vardagsmiddag där smakrika lammfärsbullar serveras med pasta, gremolata gjord på basilika och rostad blom- och grönkål. Ett recept som går hem hos hela familjen!

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2019

Lammfärsbullar med pasta, rostad kål och gremolata

Ingredienser

4 portioner

Redan färdigt

4
port nykokt pasta (gärna fusilli)
1/2
sats lammfärsbullar (se länk i steg 1)
1/2
sats rostad blom- och grönkål (se länk i steg 1)
1/2
sats gremolata på basilika (se länk i steg 1)
-
hackad persilja

För alla

Kontrollera noga innehållet i respektive länkade recept och i pastan.

Gör så här

Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan. Här sätter du ihop 3 recept till ett nytt.

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Testa liknande recept