UNDER 30 MIN | Medel

Lammfärsbullar med pasta, rostad kål och gremolata

En god vardagsmiddag där smakrika lammfärsbullar serveras med pasta, gremolata gjord på basilika och rostad blom- och grönkål. Ett recept som går hem hos hela familjen!

Detta är ett recept från Buffé nr 9, 2019
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan. Här sätter du ihop 3 recept till ett nytt.

  1. Servera pastan nykokt med Lammfärsbullarna, Rostad blom- och grönkål och Basilikagremolata. Toppa gärna med persilja.

För alla

Kontrollera noga innehållet i respektive länkade recept och i pastan.

Ingredienser

Portioner: 4
Redan färdigt
  • 4 port nykokt pasta (gärna fusilli)
  • 1/2 sats lammfärsbullar (se länk i steg 1)
  • 1/2 sats rostad blom- och grönkål (se länk i steg 1)
  • 1/2 sats gremolata på basilika (se länk i steg 1)
  • hackad persilja