Lammfärsbullar i pitabröd

4
0
Lammfärsbullar i pitabröd

Vardagsmat när den är som bäst! Fyll pitabröd med saftiga lammfärsbullar, strimlad rödkål, skivad saltgurka, yoghurt och ajvar. Komplettera gärna med dina egna favorittillbehör.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2019

Lammfärsbullar i pitabröd

Ingredienser

4 portioner

Redan färdigt

1/2 sats lammfärsbullar (se länk i steg 2)
200 g rödkål
1/2 msk olivolja
1 tsk vitvinsvinäger
1/2 tsk salt
4 saltgurkor
8 pitabröd
2 dl tjock yoghurt (10%)
1 dl ajvar relish

För alla

Kontrollera noga innehållet i lammfärsbullarna.
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt pitabröd.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av yoghurt och smör.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfria ersättningsprodukter av yoghurt och smör.

Gör så här

Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer