Lammfärsbullar i pitabröd

Betyg 4.6 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Lammfärsbullar i pitabröd

Vardagsmat när den är som bäst! Fyll pitabröd med saftiga lammfärsbullar, strimlad rödkål, skivad saltgurka, yoghurt och ajvar. Komplettera gärna med dina egna favorittillbehör.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2019

Lammfärsbullar i pitabröd

Ingredienser

4 portioner

Redan färdigt

1/2 sats lammfärsbullar (se länk i steg 2)
200 g rödkål
1/2 msk olivolja
1 tsk vitvinsvinäger
1/2 tsk salt
4 saltgurkor
8 pitabröd
2 dl tjock yoghurt (10%)
1 dl ajvar relish

Gör så här

Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

Pitabröd med sesamsticks (Vertigo Sticks)
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rödkål med mango och pitachips
Betyg 3.1 av 5.45 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Röd kålpudding
Betyg 4.3 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Lårfilé kebab med ajvar-ris, rödbetor och fetaost
Betyg 4.3 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Paprika- och manchegocrème
Betyg 4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Varma ajvar- och fetabröd
Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad