Lamm och vitlöksstekt brysselkål med rostad mandelyoghurt

Betyg 3.2 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Lamm och vitlöksstekt brysselkål med rostad mandelyoghurt

Saftig rostbiff på lamm i fint sällskap med brysselkål i ajvar relish. Till det serveras en syrlig yoghurt med nötig smak av rostade mandelspån. Rostad potatis är gott till.

Lamm och vitlöksstekt brysselkål med rostad mandelyoghurt

Ingredienser

4 portioner

Rostbiff

ca 600 g lammrostbiff
salt
svartpeppar
2 tsk hackad färsk eller torkad timjan
2 msk smör

Mandelyoghurt

1 dl rostade mandelspån
2 dl matlagningsyoghurt

Vitlöksstekt brysselkål

500 g färsk brysselkål
2 vitlöksklyftor
4 msk olivolja
1 dl ajvar relish

Till servering

150 g fetaost
1 romansallad
potatis

Gör så här

00:15:00
00:04:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3535 KJ / 846 kCal
Fett47.4 g
Salt1.8 g
Kolhydrater46.9 g
Protein52.1 g

Testa liknande recept

  • Lammrostbiff i ugn med bakad purjolök
    Betyg 4.2 av 5.33 personer har röstat
    Receptet har 10 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Auberginepasta med rostbiff
    Betyg 3.4 av 5.19 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad