Lamm och vitlöksstekt brysselkål med rostad mandelyoghurt

Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
0
Lamm och vitlöksstekt brysselkål med rostad mandelyoghurt

Saftig rostbiff på lamm i fint sällskap med brysselkål i ajvar relish. Till det serveras en syrlig yoghurt med nötig smak av rostade mandelspån. Rostad potatis är gott till.

Lamm och vitlöksstekt brysselkål med rostad mandelyoghurt

Ingredienser

4 portioner

Rostbiff

ca 600 g lammrostbiff
salt
svartpeppar
2 tsk hackad färsk eller torkad timjan
2 msk smör

Mandelyoghurt

1 dl rostade mandelspån
2 dl matlagningsyoghurt

Vitlöksstekt brysselkål

500 g färsk brysselkål
2 vitlöksklyftor
4 msk olivolja
1 dl ajvar relish

Till servering

150 g fetaost
1 romansallad
potatis

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3535 KJ / 846 kCal
Fett47.4 g
Salt1.8 g
Kolhydrater46.9 g
Protein52.1 g

Testa liknande recept

Över 60 min att tillaga
Auberginepasta med rostbiff
Betyg 3.4 av 5.
19 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Citron- och rosmarinlamm med tagliatelle
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ajvarmajonnäs
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Varma ajvar- och fetabröd
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Råhyvlad fänkålssallad med ajvar relish
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga