Kokt brysselkål

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Kokt brysselkål

Kokt brysselkål är ett givet inslag på julbordet. Det är enkelt att tillaga, tar bara 5-6 minuter att koka. Det är viktigt att inte överkoka kålen för då blir den så trist att äta. Det enda du behöver är brysselkål (går lika bra med färsk som fryst), salt, persilja och en klick smör. Vänd kålen med smör och persilja och servera direkt. Så gott och enkelt!

Kokt brysselkål

Ingredienser

4 portioner
500 g brysselkål
salt
1 kruka persilja
25 g smör

Gör så här

00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi440 KJ / 106 kCal
Fett6 g
Salt0.9 g
Kolhydrater7 g
Protein5 g

Testa liknande recept

Senapsgriljerade grisfötter
Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Brysselkål i ugn
Betyg 5 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Brysselkål med granatäpple och salvia
Betyg 3.2 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Minutfilé med honungs- och ingefärsglaserad brysselkål
Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Apelsinstekt brysselkål med knaperstekt fläsk
Betyg 4.4 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Brysselkål och rödkålsris i chimichurri
Betyg 3.8 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad