Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Auberginepasta med rostbiff

Lätt- och snabblagat pastarecept med krämig, härlig konsistens. Den smakrika såsen innehåller aubergine, ajvar relish, grädde, timjan och persilja och passar perfekt till den nykokta pastan och saftiga rostbiffen.

Detta är ett recept från ICAs matkasse v 16, 2014
Till matkassen

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Tärna auberginen. Stek tärningarna i oljan så att de får lite färg. Rör ner ajvar relish, grädde och timjan. Låt det koka några minuter. Smaka av med salt och peppar.
  3. Grovhacka basilikan och vänd ner i såsen.
  4. Blanda såsen med pastan och servera rostbiffen till.

För alla

Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot havre-, ris- eller sojaalternativ.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 4 port pasta, gärna tagliatelle
  • 1 aubergine
  • 2 msk olja
  • 1 dl ajvar relish
  • 2 1/2 dl matlagningsgrädde
  • 1 tsk timjan
  • salt och peppar
  • 1 kruka basilika
  • 300 g rostbiff i skivor
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 2184 kJ / 522 kCal

ICA återkallar ICA Wrap med tonfisk Läs mer