Auberginepasta med rostbiff

19
1
Auberginepasta med rostbiff

Lätt- och snabblagat pastarecept med krämig, härlig konsistens. Den smakrika såsen innehåller aubergine, ajvar relish, grädde, timjan och basilika och passar perfekt till den nykokta pastan och saftiga rostbiffen.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 16 2014

Auberginepasta med rostbiff

Ingredienser

4 portioner
4 port pasta, gärna tagliatelle
1 aubergine
2 msk olja
1 dl ajvar relish
2 1/2 dl matlagningsgrädde
1 tsk timjan
salt och peppar
1 kruka basilika
300 g rostbiff i skivor

För alla

Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot havre-, ris- eller sojaalternativ.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

19

Kommentar

Tina

2020-11-23

Ska det vara persilja eller basilika?

Redaktionen ICAse

2020-11-23

Hej Tina! Vi har uppdaterat ingressen, det är basilika vi har använt i detta recept men det går fint att byta ut basilikan mot persilja om man vill variera smaken lite. Hälsningar Ulrika

Näringsvärde per portion

Energi 2184 KJ / 522 kCal
Fett 20.6 g
Kolhydrater 54.5 g
Protein 26.4 g
Läs mer om näringsvärden