Auberginepasta med rostbiff

Lätt- och snabblagat pastarecept med krämig, härlig konsistens. Den smakrika såsen innehåller aubergine, ajvar relish, grädde, timjan och basilika och passar perfekt till den nykokta pastan och saftiga rostbiffen.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 16 2014

Ingredienser
4 portioner
4 port pasta, gärna tagliatelle
1 aubergine
2 msk olja
1 dl ajvar relish
2 1/2 dl matlagningsgrädde
1 tsk timjan
salt
peppar
1 kruka basilika
300 g rostbiff i skivor
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2184 KJ / 522 kCal
Fett20.6 g
Kolhydrater54.5 g
Protein26.4 g
Kommentar
Ska det vara persilja eller basilika?
Tina
2020-11-23Hej Tina! Vi har uppdaterat ingressen, det är basilika vi har använt i detta recept men det går fint att byta ut basilikan mot persilja om man vill variera smaken lite. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2020-11-23