Läcker vegoburgare med senapsdressing
En ny variant av den klassiska hamburgaren som är utan kött och istället fylld med veganskt ärtprotein. En riktigt gott alternativ för dig som vill äta mer grönt! Servera i hamburgerbröd tillsammans med gurka, bifftomat, rädisa och rödlök.
Ingredienser
4 portioner
Dressing
2 dl majonnäs
1 msk skånsk senap
1 krm svartpeppar
1 tsk äppelcidervinäger
1 tsk salt
Burgare
180 g pulled vego (gärna pulled pease ärtprotein med chili & vitlök)
1 msk olja
1/2 kruka sallad
1/2 gurka
1 bifftomat
4 rädisor
4 hamburgerbröd
picklad rödlök
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2755 KJ / 658 kCal
Fett48 g
Salt3 g
Kolhydrater35 g
Protein19 g
Klimatguide
0 - 0,5 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Detta är riktigt gott!!
Frida
2019-10-02