Kycklingwok med cashewnötter
Här är en härlig, snabblagad och asieninspirerad kycklingwok med cashewnötter som är en trevlig vardagsrätt. Till kycklingwoken gör du en läcker sallad på tomater, mango, koriander, lime och sweet chilisås. Servera woken och salladen med jasminris.
Ingredienser
4 portioner
600 g kycklingfilé
1 msk olja
salt och peppar
150 g sockerärtor
1 burk ICA Asia grytbas à 400 g
cashewnötter
4 tomater
1 paket fryst, tinad mango à 250 g
koriander
1 lime
1 msk sweet chili
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på grytbasen och sweet chili. I övrigt är rätten fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3727 KJ / 896 kCal
Fett40.5 g
Kommentarer