Marinerad purjolök med rostade cashewnötter

0
0
Marinerad purjolök med rostade cashewnötter

Marinerad purjolök ger dig en krispig och smakrik sallad, här smaksatt med sötsur ostronsås och syrlig juice från limen. Den knapriga salladen passar perfekt som tillbehör till asiatiska rätter som exempelvis poké bowl eller till grillad fisk. Toppa purjon med rostade nötter och rädisor vid serveringen.

Skriv ut
Marinerad purjolök med rostade cashewnötter

Ingredienser

4 portioner
1 stor purjolök (à ca 350 g)
1 lime (1 lime motsvarar ca 2 msk saft)
1 dl ostronsås
1 dl cashewnötter
5 rädisor

För alla

Kontrollera noga innehållet i ostronsåsen.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 743 KJ / 179 kCal
Fett 8 g
Salt 2.11 g
Kolhydrater 19 g
Protein 6 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept