Ett roligt och lite annorlunda recept på wok. Du wokar kycklingen tillsammans med banan, cashewnötter och purjolök. Servera sedan kycklingwoken tillsammans med ris och currysås.
Rätten är äggfri.
Gör glutenfri: servera med glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraichen mot Sour Supreme (innehåller soja) eller iMat fraiche (innehåller havre). Servera med mjölkfritt bröd.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Malin
2014-02-09Jättegott, jag tillsatte finstrimlad paprika dels för färgens skull. Jag skulle ha lagt i purjolöken efter att kycklingen steks klart, så den behåller spänsten. Såsen slängde jag i pannan precis när de blev klart! :)
Tatjana
2010-10-23mycket gott och testade också med äpple i såsen, mums. Hade inte så mycket kykling hemma jag blandade ut med quornbitar funkar hur bra som helst.
Maria
2010-10-13Snabbt, gott och enkelt! Hade nudlar till i stället för ris. Jag la i gröna ärtor, mest för färgens skull, eftersom hela rätten har samma färg och dessutom behövdes inga extra grönsaker bredvid. Jag finhackade också ett äpple och blandade i såsen. Bara lovord från alla runt bordet.