Chilitonfisk

Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat
0
Chilitonfisk

Tonfisk och nudlar med smak av chili, en fräsch nudelrätt som du serverar med thaiwokgrönsaker. Tonfisken, som har smak av chili och koriander, toppar nudlarna och de wokade grönsakerna samtidigt som de ger ett trivsamt sting till rätten.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2003

Chilitonfisk

Ingredienser

4 portioner
250 g asiatiska äggnudlar (ev med spenat)
1 paket frysta thaiwokgrönsaker (à 600 g)
salt
peppar
1/2 tsk sesamolja
2 burkar tonfisk med chili- och koriandersmak (à 200 g)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2122 KJ / 509 kCal
Fett16 g
Salt3.6 g
Kolhydrater51 g
Protein36 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Wok med äggnudlar och fläskfilé
Betyg 4.4 av 5.
211 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Thailändska fiskkakor med nudlar
Betyg 4.5 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Familjens thaigryta
Betyg 2.6 av 5.
149 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Svampramen med tonfisk och pocherade ägg
Betyg 3.1 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kycklingsoppa med nudlar
Betyg 3.5 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Thaigryta med hoki och grönsaker
Betyg 3.1 av 5.
21 personer har röstat
Under 30 min att tillaga