Kycklingtortilla med tomatsalsa

Strimlade kycklingfiléer med smakrika kryddor som spansk peppar och spiskummin fungerar som grund i denna mexikanska festmåltid. Kycklingen steks i lite olja, kryddas och serveras med krispig sallad, gul paprika och tomatsalsa på gyllenbrunt tortillabröd. Toppa med gräddfil och förbered dig på en fantastiskt god måltid!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 25 2013

Ingredienser
För alla
Rätten är fri från ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfria tortillabröd eller liknande.
Gör laktosfri: använd laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfilen mot Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer