Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Lök- och chiliquesadilla med korv

Korvkringlan – grillklassikern i en ny form, som uppskattas inte minst av de små. Här har korvkringlan grillats ihop med en lök- och chiliquesadilla. Utmärkt picknickmat!

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Grilla salladslöken ca 5 minuter. Lägg den på skärbrädan och skiva den tunt.
  2. Dela, kärna ur och finhacka chilin.
  3. Täck ena halvan av tortillabröden med ost och salladslök. Strö över salt och chili. Vik ihop till en halvmåne och tryck till så att tortillabrödet blir platt och osten fastnar emellan.
  4. Grilla korven och quesadillan.
  5. Skär quesadillan i bitar och servera med korven.

För alla

Kontrollera ingrediensförteckningen på korven. Fri från ägg och laktos.
Gör glutenfri: Välj glutenfritt tortillabröd.
Gör mjölkproteinfri: Välj mjölkproteinfri ost.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 8 salladslökar
  • 1 röd peppar
  • 4 stora vetetortillas
  • 200 g skivad lagrad ost t ex cheddar eller präst
  • 1/2 tsk salt
  • 480 g valfri korv
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 3216 kJ / 769 kCal

ICA återkallar ICA Wrap med tonfisk Läs mer