Pekingwraps

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
2
Pekingwraps

En smakrik kycklingwrap med asiatiska toner. Mangold, hoisinsås och vitlök gifter sig fantastiskt fint med kycklingfiléerna. Wrapsen ställs i glas för fint upplägg och serveras direkt.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 1999

Pekingwraps

Ingredienser

8 portioner
8 kycklingfiléer
4 dl hoisinsås
2 vitlöksklyftor
4 dl skivad purjolök
100 g böngroddar (färska eller från burk)
300 g färsk mangold (eller bladspenat)
matolja
8 vetetortillas

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Slog ihop recepten kycklingwraps och pekingwraps blev supergod middag. La till sötsursås.

Karin

2021-07-13

Mycket god, annorlunda och fräsch rätt Toppbetyg Fungerar även bra med quorn

Frida

2009-12-30

Testa liknande recept

Grillad hoisinkyckling
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Char siu
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillad flankstek/flappstek med hoisinsås
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Hel fläskkarré i hoisinsås
Betyg 4.2 av 5.
13 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Sötstarka kamben
Betyg 2.6 av 5.
150 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kycklingspett med lime- och hoisinsås
Betyg 4.3 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga