Pekingwraps

Betyg 3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Pekingwraps

En smakrik kycklingwrap med asiatiska toner. Mangold, hoisinsås och vitlök gifter sig fantastiskt fint med kycklingfiléerna. Wrapsen ställs i glas för fint upplägg och serveras direkt.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 1999

Pekingwraps

Ingredienser

8 portioner
8 kycklingfiléer
4 dl hoisinsås
2 vitlöksklyftor
4 dl skivad purjolök
100 g böngroddar (färska eller från burk)
300 g färsk mangold (eller bladspenat)
matolja
8 vetetortillas

Gör så här

02:00:00
00:15:00
00:01:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.3 personer har röstat

Kommentarer

Slog ihop recepten kycklingwraps och pekingwraps blev supergod middag. La till sötsursås.

Karin

2021-07-13

Mycket god, annorlunda och fräsch rätt Toppbetyg Fungerar även bra med quorn

Frida

2009-12-30

Testa liknande recept

Grillad hoisinkyckling
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Char siu
Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillad flankstek/flappstek med hoisinsås
Betyg 4.2 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Hel fläskkarré i hoisinsås
Betyg 4.2 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kycklingspett med lime- och hoisinsås
Betyg 4.3 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sötstarka kamben
Betyg 2.6 av 5.150 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad