Pekingwraps

2
2
Pekingwraps

En smakrik kycklingwrap med asiatiska toner. Mangold, hoisinsås och vitlök gifter sig fantastiskt fint med kycklingfiléerna. Wrapsen ställs i glas för fint upplägg och serveras direkt.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 1999

Pekingwraps

Ingredienser

8 portioner
8 kycklingfiléer
4 dl hoisinsås
2 vitlöksklyftor
4 dl skivad purjolök
100 g böngroddar (färska eller från burk)
300 g färsk mangold (eller bladspenat)
matolja
8 vetetortillas

Gör så här

Tips

Det går även utmärkt att försteka kycklingen. Skiva den kall, värm sedan i ugn eller mikro.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Karin

2021-07-13

Slog ihop recepten kycklingwraps och pekingwraps blev supergod middag. La till sötsursås.

Frida

2009-12-30

Mycket god, annorlunda och fräsch rätt Toppbetyg Fungerar även bra med quorn