Pekingwraps

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
2
Pekingwraps

En smakrik kycklingwrap med asiatiska toner. Mangold, hoisinsås och vitlök gifter sig fantastiskt fint med kycklingfiléerna. Wrapsen ställs i glas för fint upplägg och serveras direkt.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 1999

Pekingwraps

Ingredienser

8 portioner
8   kycklingfiléer
4 dl  hoisinsås
2   vitlöksklyftor
4 dl  skivad purjolök
100 g  böngroddar (färska eller från burk)
300 g  färsk mangold (eller bladspenat)
matolja
8   vetetortillas

Gör så här

Tips

Det går även utmärkt att försteka kycklingen. Skiva den kall, värm sedan i ugn eller mikro.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Slog ihop recepten kycklingwraps och pekingwraps blev supergod middag. La till sötsursås.

Karin

2021-07-13

Mycket god, annorlunda och fräsch rätt Toppbetyg Fungerar även bra med quorn

Frida

2009-12-30

Testa liknande recept

Grillad hoisinkyckling
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Char siu
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillad flankstek/flappstek med hoisinsås
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Kycklingspett med lime- och hoisinsås
Betyg 4.3 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Hel fläskkarré i hoisinsås
Betyg 4.2 av 5.
13 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Sötstarka kamben
Betyg 2.6 av 5.
150 personer har röstat
Under 30 min att tillaga