Kammusslor med norimajonnäs och sesammarinerade groddar
Kammusslor grillar du enklast genom att trä dem på grillspett. Med en ovanligt stor köttdel blir de en eftertraktad delikatess. Med hemgjord norimajonäs och marinerade groddar blir det succé. Njut!
Ingredienser
4 portioner
Musslor
2 förp frysta kammusslor (à 200 g)
8 träspett
Norimajonnäs
1 noriark
1 dl majonnäs
1 tsk japansk soja
Grönsaker
1/2 gurka
1 msk sesamfrön
1 röd spansk peppar
100 g mungbönsgroddar
1/2 msk strösocker
1 msk ättika ( 12 %)
2 msk sesamolja
salt
peppar
1 huvudsallad
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi976 KJ / 233 kCal
Fett23 g
Salt2 g
Kolhydrater3 g
Protein5 g
Kommentarer