Läckert krispig kyckling som passar perfekt både som festmåltid i sig eller på buffébordet. Tillsammans med en fräsch, ljummen sallad blir detta en ny favorit för både stora och små.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: byt bulgur mot quinoa eller annat glutenfritt gryn.
Gör laktosfri: välj laktosfri matyoghurt.
Gör mjölkproteinfri: but matyoghurt mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Super gott!!! Funkade även för vår tonåring. Härligt med bulgur och grönsaker. Relativt snabb rätt
Anders
2023-05-14Skinnet förlorade en hel del krispighet i ugnen och tog drygt en kvart att bli klar. Steker nog klart i pannan nästa gång. Räckte med en halv citron till bulguren och testade byta ut dragon mot koriander i såsen. Gott! Bulgursalladen blev ännu godare dagen efter.
Leonora
2020-05-07