Läckert krispig kyckling som passar perfekt både som festmåltid i sig eller på buffébordet. Tillsammans med en fräsch, ljummen sallad blir detta en ny favorit för både stora och små.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: byt bulgur mot quinoa eller annat glutenfritt gryn.
Gör laktosfri: välj laktosfri matyoghurt.
Gör mjölkproteinfri: but matyoghurt mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Leonora
2020-05-07Skinnet förlorade en hel del krispighet i ugnen och tog drygt en kvart att bli klar. Steker nog klart i pannan nästa gång. Räckte med en halv citron till bulguren och testade byta ut dragon mot koriander i såsen. Gott! Bulgursalladen blev ännu godare dagen efter.