Kycklingsoppa med nudlar

Smakrik och het kycklingsoppa med äggnudlar, purjolök, sweet chilisås och grovhackad färsk koriander. Denna goda soppa med nudlar och kyckling tillagar du både snabbt och enkelt.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2024

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2310 KJ / 552 kCal
Fett20 g
Salt5.4 g
Kolhydrater54 g
Protein36 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
6 stJättegod och snabblagad! Jag testade även att lägga till både ingefära, vitlök och mynta blev sån himla fräsch smak då. Kan varmt rekommendera!
Maria
Supergod och enkel! För lite mer ”ramen-känsla” så lägg i två ägghalvor
Olivia
Gott och superenkelt att laga, en ny favorit hos oss! Om man gillar koriander är det verkligen pricken över i här.
Anne-lie
Mycket god och lätt att göra. God Thai-smak. Kan minska lite på nudlarna.
Irene
Gott men väldigt rörigt recept
Therése
Soppan var för kryddig för min smak. Gillar man inte thaimat skulle jag inte rekomendera denna rätt. Det kändes som att jag åt mer nudlar än soppa.
Henrik