Biffrullader med ingefära- och chili samt ljummen nudelsallad

2
1
Biffrullader med ingefära- och chili samt ljummen nudelsallad

Testa att laga till smarriga biffrullader med ingefära och chili. Servera sedan biffrulladerna med en ljummen nudelsallad och en brödbit vid sidan av. Enkelt och utsökt gott!

Biffrullader med ingefära- och chili samt ljummen nudelsallad

Ingredienser

4 portioner

Biffrullader

500 g utskuren biff i bit
1 morot skalad och skuren i strimlor
2 dl fint strimlad purjolök
2 msk finhackad ingefära
1 msk finhackad chili
2 msk olja
salt

Nudelsallad

300 g äggnudlar
1 dl japansk soja
4 msk sweet chili
2 msk sesamolja
1 msk finhackad vitlök
3 dl champinjoner i skivor
2 dl finskuren purjolök
2 dl slantade morötter
1 msk finhackad chili

För alla

Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: Byt ut äggnudlar mot ris- eller glasnudlar.
Gör äggfri: Byt ut äggnudlar mot ris- eller glasnudlar.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentar

Eva-lena

2011-08-07

Jag tillagade den här rätten idag och följde receptet till punkt och pricka, men det stod ju inte vilken typ av soja man skulle använda så jag tog Kinesisk till nudelsalladen. Med facit i hand så skulle jag ha tagit Japansk soja då det var alldeles för mycket med 1 dl soja till den här rätten. Så jag rekommenderar 0,5 dl japansk soja istället. Köttet var supergott med den goda smaken från ingefäran och chilin.