Prova ett nytt recept på kycklingschnitzel: Panera tunna innerfiléer av kyckling med panko och servera med en smakrik nudelsallad och krämig srirachamajo. Garanterat en ny favorit hos hela familjen!
Ett recept från:
Buffé
nr 9,
2020
Kontrollera noga innehållet i srirachamajonnäsen.
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: byt vetemjöl mot glutenfri mjölmix och välj glutenfritt ströbröd.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Carola
1/17/2021Otroligt gott och enkelt att göra! Bytte ut kycklingen mot marinerad tofu som jag bara stekte, utan panering. Kommer att laga igen!
Tina
12/22/2020Väääldigt gott! Helt klart en ny favorit hemma hos oss, panko blev sprödare än ströbröd, vi fick testa båda då pankon tog slut.
Sofia
11/23/2020Supergott och fräscht!! Kommer lagas flera gånger :)