Prova ett nytt recept på kycklingschnitzel: Panera tunna innerfiléer av kyckling med panko och servera med en smakrik nudelsallad och krämig srirachamajo. Garanterat en ny favorit hos hela familjen!
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2020
Kontrollera noga innehållet i srirachamajonnäsen.
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: byt vetemjöl mot glutenfri mjölmix och välj glutenfritt ströbröd.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Kycklingen blev saftig och god. Salladen var helt ok, men tog för mycket smak av salladslöken. Vet inte riktigt om jag tycker att smakerna gifte sig bra. För mig kändes kycklingen och salladen som att de tillhörde två olika rätter.
Nina
2022-02-10otroligt gott!
Jennifer
2021-03-07Otroligt gott och enkelt att göra! Bytte ut kycklingen mot marinerad tofu som jag bara stekte, utan panering. Kommer att laga igen!
Carola
2021-01-17