Kycklingrullader med getost- och solroskärnor är ett utsökt recept som är en belåtenhet för smaklökarna. Kycklingen får en fin karaktär då den förbereds i ugnen. Till servering får den sällskap av en härlig sås med smak av zucchini och paprika samt gnocchi.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 23 2015
Rätten innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Hej Monica! Just denna är en färdig burk pastasås. Men självklart kan man göra ngt eget, t ex en vanlig tomatbaserad pastasås (göra själv eller färdig) med zuccini och paprikatärningar som får koka med 5-10 minuter. Tips på kycklingrecept: http://www.ica.se/recept/kycklinglarfile-i-tomatsas-380968/
Redaktionen
2015-04-20Vore bra med länk till recept för både kyckling o pastasås. Vill inte köpa halvfabrikat.
Monica
2015-04-19