Kycklingpasta med vitvinssås och bönor
En läckert smakrik kycklingpasta som är enkel att svänga ihop när du vill ha något lätt och gott på vardagskvällen. Matlagningsvin och grädde får såsen att bli oerhört krämig och färsk persilja ger rätten det lilla extra. Krispiga haricots verts är ett friskt inslag på tallriken.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 49 2016
Ingredienser
För alla
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer