Krämig kycklingpasta med Västerbottensost
Här är en riktigt god och krämig pastarätt. Tycker du dessutom om Västerbottenost är det här en kycklingpasta för dig. Kycklingen bryns med lök och vitlök och får smak av cayennepeppar. Grädde och en klick tomatpuré gör kycklingen krämig och god innan den serveras med pasta och riven västerbottenost.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 12 2016
Ingredienser
För alla
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt. Välj mjölkproteinfritt ostalternativ.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Jättegott! Spetsade dock till den med en halv kycklingbuljongtärning för det var lite för lite smak.
Anette
2016-03-23