Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 30 MIN | Medel

Kycklingpanna med thaismak

Lättlagad och god kycklingpanna med wokgrönsaker, kycklingfilé och thai crème fraiche. Servera med jasminris. En enkel och smidig måltid med thailändska smaker som passar utmärkt att servera till lunch.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skär kycklingfilén i tunna skivor.
  2. Hetta upp oljan i en stekpanna eller i en låg vid panna. Stek kycklingfilén ca 3 minuter. Tillsätt wokgrönsaker och salt. Rör om och stek ytterligare någon minut.
  3. Tillsätt Thai créme fraiche rör om och koka upp.
  4. Servera med jasminris.

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri smaksatt crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja), smaksätt den enligt önskemål.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 400 g kycklingfilé
  • 1 msk olivolja
  • 400 g wokgrönsaker
  • 1 tsk salt
  • 2 dl Thai crème fraiche
  • jasminris till servering
Lägg till i inköpslistan

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer