Kyckling med ris är en favorit som alltid går hem vid middagsbordet och den här citrusdoftande kycklingpannan är lika lättlagad som den är god. Grytan tar smak av citron och basilika som gör att den känns frisk och somrig. Toppa med knapriga sockerärter för den perfekta crunchen.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
21 2016
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd grädde och matfett utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Byt ut grädden mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Karin
2018-10-31Superenkelt och gott, men det krävs kycklingfond eller buljong i såsen. (Håller också med om att lite mer kyckling vore bra om man är 4 vuxna)
Erica
2016-05-29Var lite kyckling för att räcka till 4 personer.
Linn
2016-05-23En hönsbuljongtärning gjorde susen! Innan var det lite smaklöst.