Kycklingleverpastej med balsamico

Betyg 3.9 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Kycklingleverpastej med balsamico

Kycklingleverpastejen gör sig bra på minglet eller buffébordet. Låt den stå minst tolv timmar i kylen innan du serverar den ihop med mjukt eller rostat bröd, och gärna lingon och cornichoner.

Kycklingleverpastej med balsamico

Ingredienser

4 portioner
250 g färsk eller fryst kycklinglever
3 schalottenlökar
2 msk olivolja
1/2 dl vit balsamicovinäger
1 tsk rosépeppar
1/2 tsk svartpeppar
1/2 tsk salt
100 g rumstempererat smör

Till servering

bröd
fikonmarmelad
cornichons

Gör så här

00:02:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.9 av 5.7 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Näringsvärdet är beräknat per portion, exkl tillbehör.
Energi676 KJ / 162 kCal
Fett15 g
Salt0.6 g
Kolhydrater2 g
Protein6 g

Testa liknande recept

Kycklingleverpastej med grönpeppar och apelsin
Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Lantpaté med pistagenötter
Betyg 3.5 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Kycklinglevermousse med cornichoner och rågbröd
Betyg 3.4 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kycklingleversallad med krutonger
Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fikonflarn med ädelost
Betyg 5 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Bresaola med ädelostfikon
Betyg 3.3 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad