Bresaola med ädelostfikon

Betyg 3.3 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Bresaola med ädelostfikon

En smakrik smårätt där salt bresaola, söta fikon och krämig ädelost möts på bästa sätt. Extra gott och fint blir det med rostade pumpakärnor, balsamico och bladpersilja på toppen.

Bresaola med ädelostfikon

Ingredienser

4 portioner
3 msk pumpakärnor
8 färska fikon
140 g ädelost
12 skivor bresaola
1 msk olivolja
2 msk vit balsamicovinäger
1/2 kruka bladpersilja

Till servering

grissini eller bröd

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1834 KJ / 238 kCal
Fett22.7 g
Salt0.9 g
Kolhydrater30.6 g
Protein26.9 g

Testa liknande recept

Pepparkaksbakelse med ädelost och fikon
Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Bresaola med fikon och citruskräm
Betyg 3.3 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Bresaola e ruccola
Betyg 3.1 av 5.76 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Julskinka med fikon- och valnötsgriljering (glutenfri och utan ägg)
Betyg 3.3 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fikon och apelsin i madeira
Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fikongott
Betyg 3.2 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad