Bresaola med ädelostfikon

Betyg 3.3 av 5.
12 personer har röstat
0
Bresaola med ädelostfikon

En smakrik smårätt där salt bresaola, söta fikon och krämig ädelost möts på bästa sätt. Extra gott och fint blir det med rostade pumpakärnor, balsamico och bladpersilja på toppen.

Bresaola med ädelostfikon

Ingredienser

4 portioner
3 msk  pumpakärnor
8   färska fikon
140 g  ädelost
12   skivor bresaola
1 msk  olivolja
2 msk  vit balsamicovinäger
1/2   kruka bladpersilja

Till servering

grissini eller bröd

För alla

Fri från ägg.
Gör glutenfri: Välj glutenfritt bröd att servera till.
Gör laktosfri: Byt ut ädelost mot laktosfritt ostalternativ, ex färskost.
Gör mjölkproteinfri: Byt ut ädelost mot mjölkproteinfritt alternativ, ex färskost.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
12 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1834 KJ / 238 kCal
Fett22.7 g
Salt0.9 g
Kolhydrater30.6 g
Protein26.9 g

Testa liknande recept

Pepparkaksbakelse med ädelost och fikon
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Bresaola med fikon och citruskräm
Betyg 3.2 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bresaola e ruccola
Betyg 3.1 av 5.
75 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Fikon och apelsin i madeira
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fikongott
Betyg 3.2 av 5.
18 personer har röstat
Under 30 min att tillaga