Lasagne gjord på kycklingfärs svänger du enkelt ihop och sen sköter den sig själv i ugnen. Ät den med en fräsch och härligt grön zucchinisallad som får sin smak av olivolja och vinäger.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
48 2017
Gör glutenfri: använd glutenfria lasagneplattor.
Gör laktosfri: använd grädde och mjölk utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädde och mjölk mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt. Uteslut osten eller välj mjölkfritt alternativ.
Gör äggfri: använd lasagneplattor utan ägg.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Ann-charlotte
2021-01-31Mycket god och smakrik, krämig lasagne