Kryddiga köttfärsbiffar att festa till vardagen med. Biffarna blir suveränt saftiga när de får puttra i smakfull ajvar relishsås. Paprikapotatisen är ett utmärkt tillbehör, som gör rätten väldigt njutbar.
Byt ut ägget mot 1 mosad, kall kokt potatis och späd med 2-3 msk mjölk eller vatten om du inte tål ägg (för 4 port).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Emma
2011-03-08Tyckte inte den var kryddig alls. Den kommer inte att lagas igen.
Lillmari
2010-11-16Katarina, matlagningsyoghurten ska vara i köttfärssmeten, det står i receptet!
Veronica
2010-08-30Mycket smakrika biffar och lite "restaurangkänsla" över ajvar-såsen. Saftiga trots att det är låg fetthalt på biffarna. Klyftpotatisen bör gå att variera i oändlighet, med morötter, palsternacka, zucchini eller aubergine.