Kycklinglår med rostat lökströssel
Smarriga, ugnsstekta kycklinglår kryddas med spiskummin och får en mild men spännande smak. Det knapriga lökströsslet (av rostad lök och hackad persilja) som serveras därtill blir pricken över i:et! Ett enkelt och trevligt recept som är perfekt för barnen att hjälpa till med!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 24 2014
Ingredienser
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på den rostade löken. I övrigt är rätten fri från ägg.
Gör glutenfri: den rostade löken kan innehålla gluten.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer