Kycklinglår är en favorit då de har ett mycket mört kött samt ofta serveras med krispigt skinn - fullproppat med smaker! I kycklinglår med krämig fänkåls- och gurksallad används smarriga ingredienser som vitlök, soja, honung, fänkål, gurka, dijonsenap, gräslök och smetana. Avnjut med potatis och fräsch sommarmixsallad.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 22 2013
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri smetana
Gör mjölkproteinfri: byt ut smetanan mot Sour Supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Är det 1 1/2 dl smetana eller 1 1/2 burk som receptet anser?
Rebecca
2020-10-08