Tandoorigrillade kycklinglår med gurksallad

0
0
Tandoorigrillade kycklinglår med gurksallad

Ett välsmakande recept på kyckling med tandoorikrydda och gurksallad som får fin krämighet av matlagningsyoghurt. Blanda gurkröran med pasta och persilja just före du serverar med de tandoorigrillade kycklinglåren.

Tandoorigrillade kycklinglår med gurksallad

Ingredienser

4 portioner
8 urbenade kycklinglår
1 msk olja
2 msk tandoorikrydda

Gurksallad

1 gurka
1 pressad vitlök
3 dl matlagningsyoghurt
salt och peppar
1 dl hackad persilja
150 g kokt pasta (t ex spiraler)

För alla

Gör glutenfri: använd glutenfri specialpasta.
Gör laktosfri: använd laktosfri matlagningsyoghurt.
Gör äggfri: kontrollera innehållet i pastan.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer