Kycklingklubbor med krispigt, gyllene skinn som serveras tillsammans med ugnsrostade tomater (smaksatta med olivolja, vinäger och oregano), nykokt ris, isbergssallad samt svalkande tzatziki. Njut av en underbar middagsmåltid som tar dig till Medelhavet, vilken kväll du vill!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 20 2014
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd matfett och matyoghurt utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Byt ut matyoghurten mot Sour Supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Nja! Tog kycklinglårfilé och mycket mer kryddor behövs verkligen till denna rätt.
Christina
2022-02-18Tråkig maträtt som behövs kryddas lite mer. Borde göras på filén istället då det är mer ben än kött på klubborna. Tomaterna var goda.
Rosita
2014-05-14