Slipp en massa grytor och pannor med denna ugnsbakade allt i ett-kyckling på plåt. Din saftiga kyckling tillagar du ovanpå en mumsig grönsaksbädd och den är helt fenomenal att bjuda på när du får gäster. Garnera med salt fetaost och oreganoblad.
Ett recept från:
Buffé
nr 1,
2011
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri salladsost eller annan ost lagrad mer än 3 månader.
Gör mjölkproteinfri: ersätt fetaost med tofu.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jessica
2022-05-15Vad gör man med vitlöken efter tillagningen då skalet är kvar? Ska den ätas eller plockas bort, och varför ska skalet va kvar på?
Nils
2022-04-05Mycket gott smaken växte i munnen en lång stund efter vi hade ätit, en underbar känsla, högsta betyg kommer att laga det ofta .
Cecilia
2021-09-29Ska man lägga tillbaka vitlöken i kylskåpet efter att man skjutsat in plåten i ugnen?
Redaktionen ICAse
2021-10-01Hej Cecilia! Vitlöken gör mer nytta i maten så lägg den tillsammans med allt annat på plåten. 😉 Vi har nu förtydligat receptet. Hoppas att du gillar receptet! Hälsningar Elina