Kycklingklubba med bbq-sås och majs

8
3
Kycklingklubba med bbq-sås och majs

Kycklingklubbor marinerade med bbq-sås som blir möra i ugnen smakar underbart gott. Ät dem tillsammans med fluffigt ris och majskolvar. Krispig sallad serveras med fördel till, få den smakrik genom att blanda med en fräsch vinägrett. Smaklig spis!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 10 2018

Kycklingklubba med bbq-sås och majs

Ingredienser

4 portioner
400 g frysta majskolvar i bit
4 st kycklingklubbor
1 tsk paprikapulver
salt
peppar
1/2 dl bbq-sås
4 port ris eller annat gryn
1/2 förp krispsallad

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på bbq-såsen. I övrigt är rätten fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

8

Kommentarer

Daniel

2018-03-07

Fruktansvärt dåligt att det inte finns majs till de 4 personer som det står utlovat i receptet !!!!!!!!! Men kyckling finns det till ett helt kompani!??? HUR!!... kan det bli så fel?? SKÄRPNING!!!!!

Redaktionen ICAse

2018-03-09

Hej Daniel! Tyvärr verkar det ha blivit en förändring på förpackningarna som vi inte visste om. Ber om ursäkt för det inträffade. Hälsningar ICAs Matkasse

Maria

2018-03-06

Skulle precis skriva samma sak som föregående kommentar! Fick 3 majs till 4 personer. Om det nu står på påsen att det är 3-4 stycken i påsen så är det dåligt att chansa på att det är 4! Antingen kontrollerar man så det är 4 eller skickar en extra påse majs! (Inga pengar). Däremot så dansa det kyckling för typ 8 personer!!!! Konstig fördelning

Marie

2018-03-06

Finns ju inte ens varsen majs... Tycker jag är dåligt beställer man matkassen så ska det ju finnas till alla fyra.. nä det tycker jag är dåligt. man kan ju inte ens köpa en halv.. Kunde det likaså varit!

Näringsvärde per portion

Energi 2548 KJ / 608 kCal
Fett 19 g
Salt 2.21 g
Kolhydrater 74 g
Protein 33 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden