En risoniotto är en snabbare variant av en risotto gjord på risonipasta. Tillsammans med riven ost och kryddor blir den däremot lika smakrik. Här äts den med kycklingkabanoss och tomater som du delar i klyftor. Smakrik måltid önskar vi!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 38 2022
Kontrollera noga innehållet i buljongen, peston och korven.
Fri från laktos.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt ostalternativ. Välj pesto utan mjölkprotein.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Risoniotton var god men korven passade inte in.
Lisa
2022-10-16Detta blev förvånansvärt gott och gick fort att laga. Jag hade en annan sorts kabanoss, men kommer absolut göra igen. Tyckte dock rätten behövde mer pesto än vad receptet anger.
Emilia
2022-10-02Helt ok, roligt med lite annorlunda och inte bara potatis och ris.
Sara
2022-09-21