En risoniotto är en snabbare variant av en risotto gjord på risonipasta. Tillsammans med riven ost och kryddor blir den däremot lika smakrik. Här äts den med kycklingkabanoss och tomater som du delar i klyftor. Smakrik måltid önskar vi!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
37 2020
Kontrollera noga innehållet i buljongen.
Fri från laktos.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt ostalternativ.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Linda
9/10/2020Jättegod korv! Lite mastigt men gick hem hos familjen
Julia
9/9/2020Rundade av risotton med grädde och kokade in lite extra. Gott! Föredrar annat än korv till nästa gång. Fläskfilé tex?
Tina
9/7/2020Det här var inte gott. Risoniotton vad hemsk. Korvarna funkade, men kändes inte som ”riktig korv” pga kycklingkött... ingen i familjen ville äta, så det blev smörgåsar till middag.